Huhupuheita koirista liikkeellä - Kaikki hyvin :)

Started by Birgitta, to 24.11.16 - klo:21:10

« edellinen - seuraava »
Go Down

Birgitta

Korviini on kantautunut joitain kummallisia huhupuheita ::"", joten tiedoksi, että kaikki on täällä ollut koko ajan oikein hyvin, ja omat koirat + Viki voivat hienosti ~Z~.

&&,, Luffe &&,, nukkui rauhallisesti pois syyskuussa 15 vuoden kunnioitettavassa iässä, mutta muuten tosiaan kuuluu pelkkää hyvää. Syksy on kulunut monella tavalla kiinnostavissa ja innostavissa merkeissä #g#.

Erilaisia kummallisia tarinoita on itse asiassa kerrottu aiemminkin tässä loppukesän ja syksyn aikana liittyen siihen, että jouduin hakemaan Vikin eläinsuojelullisista syistä pois koeajalta elokuussa saadakseni sen murtuneen jalkansa kanssa nopeasti ortopedin hoitoon. Viki oli tuolloin edelleen minun omistuksessani.

Viki päästettiin tuossa kodissa karkaamaan autotielle useampaan kertaan, eikä sen kolarissa murtunutta jalkaa sitten hoidettu kunnolla. Murtuneen jalan paranemisen viivästyttyä Vikiä ei pyynnöstäni huolimatta viety ortopedille eikä myöskään luovutettu takaisin minulle lääkäriin pääsyä varten, vaikka olin koiran omistaja. Tämän seurauksena Viki menetti kaksi sille jo varattua lääkärin vastaanottoaikaa, ja hoitoon pääsy viivästyi viikolla.

Saatuani Vikin vihdoin asianmukaiseen hoitoon sen liian tiukasti paketoituun jalkaan oli kehittynyt kauttaaltaan vakavia makuuhaavatyyppisiä ihovaurioita. Rannenivel oli lähes näkyvissä rikkoutuneiden kudosten takia, ja ortopedin mukaan Viki oli lähellä menettää jalkansa. Isosta polkuanturasta putosi lääkärin pestäessä jalkaa iso pala pois. Kaikki ortopedin klinikalla olivat järkyttyneitä.

Muutenkin Viki oli jätetty osin hoitamatta. Pois haettaessa se ei ollut minkäänlaisella lääkityksellä, vaikka murtunut jalka oli selvästi erittäin kipeä ja korvat aiemman antibioottikuurin seurauksena punaiset, runsaasti erittävät, karstoittuneet ja turvonneet. Korvien sisällä oli rupia ja raapimisjälkiä. Viki aristi kipsimäiseen pakettiin sidottua jalkaa erityisesti lähes näkyvissä olevan rannenivelen kohdalta eikä astunut jalalle lainkaan.

Koeaika sinänsä olisi päättynyt joka tapauksessa muutenkin, koska ko. koti ei enää olisikaan suostunut ennalta sovittuun Vikin mahdolliseen jalostuskäyttöön.

Hain siis oman koirani pois, koska sille ei annettu sen tarvitsemaa lääkärin hoitoa, siitä ei muutenkaan huolehdittu kunnolla, eikä sopimusehdoista pidetty kiinni.

Saatuani Vikin vihdoin ortopedin hoitoon murtuma ja jalan iho ovat parantuneet hyvin, ja Viki käyttää jalkaa normaalisti. Nyt sitten kuitenkin on haluttu kertoa mitä ihmeellisimpiä vääristeltyjä versioita Vikin voinnista ja tapahtumien kulusta, jotta uuden kodin löytyminen Vikille saataisiin estettyä ja mainettani kasvattajana pilattua niin paljon kuin vain mahdollista.

Ei varmaan tarvitse kertoa, mitä mieltä olen siitä, että viaton koiraparka laitetaan näin jonkinlaisen perusteettoman "koston" välikappaleeksi, kun se ensin on huonon hoidon takia joutunut kärsimään kuukausikaupalla muutenkin.

Koiriin tai minuun kasvattajana liittyviin negatiivisiin huhupuheisiin, joita väitetään "faktatiedoksi" ei siis kannata tällä hetkellä luottaa. Kirjoittamiani sähköposteja on esim. saatettu lainata osittain, irrallaan asiayhteydestä, ei ole kerrottu "koko totuutta" jne. Näinhän tosiaankin voidaan saada mikä tahansa asia näyttämään "faktalta".

Jos törmäätte tällaisiin juttuihin, ottaisin mielelläni vastaan tiedot kertojasta ja kuvankaappaukset jutuista päivämäärineen, jos kyse on nettilevityksestä.

Hävetkööt moisten juttujen levittäjät, mutta reipasta vuoden pimeintä aikaa kaikille muille, erityisesti kasvattien omistajille!
¤U¤

t. Birgitta

Alla olevissa kuvissa Vikin jalan tilanne saadessani sen lopulta poliisin ja eläinsuojelun neuvojen avulla pois koeaikapaikastaan. Sain Vikin kuitenkin onneksi vielä ajoissa hoitoon, ja saimme jalan taas kuntoon.

Gitta

Itse luin tuon neitosen tarinaa silloin face-bookista, ja kuten ehkä huomasit, laitoin, että toinen kanta olisi  myös hyvä tietää. Tällöinhän en tiennyt, että kyse oli kasvatistasi. Jos olisin tiennyt, olisin tiennyt kaikki puheet perättömäksi, koska tiedän, että hoidat koirasi ja kasvattisi erittäin mallikkaasti, ja kenelläkään EI VOI olla muuta käsitystä asiasta. Tämä neitokainen on nyt sitten nähtävästi yrittänyt pestä oman syyllisyytensä pois, ja ehkä jopa siksi, että saisi muualta toisen
sijoitusnartun (voi koira parkaa). Elämä on, ja ihmiset on paskoja - suuri osa, voin näin tällä iällä sanoa, ja siksi rakastankin koiriani niin paljon. Tsemppiä B  ¤b¤ Me tiedämme, miten hyvin hoidat koirat, joten ihmiset haukkukoot ja karavaani kulkekoot. Meiltä saa faktatietoa, jos joku sitä haluaa.
Dogs are our link to paradise

Gitta

Näyttäis henkilöllä olevan uusi pentu kehissä. En enää löytänyt niitä viestiketjuja. Taitaa olla poistanut ne. Kamalan näköinen tuo jalka kuitenkin on //"". Itsellä kun koirilla on välillä ollut mitä milloinkin, ja pitkäänkin
saanut hoitaa leikattuja jalkoja, niin koskaan ei tuon näköiseltä ole näyttäneet. Voi Viki parkaa. Toivottavasti tyttö saa hyvän ja rakastavan kodin.
Dogs are our link to paradise

Birgitta

Kiitos, Gitta :).

Vaikea tosiaan uskoa, että kukaan minut tunteva noita juttuja ottaisi vakavasti, mutta paljonhan on ihmisiä, jotka eivät minua tunne, ja sellaiset tietysti voivat uskoa mitä tahansa, kun riittävän vakuuttavan oloisesti kerrotaan.

Go Up